whatsapp button
Eix de pedaler Enduro T47 Intern XD-15 Pro Ceramic/Hibrid 24mm

Eix de pedaler Enduro T47 Intern XD-15 Pro Ceramic/Hibrid 24mm

Ref: 149309

En Stock

Last items in stock
€350.00

Ask for information

x
Qries
 

Eix de pedaler Enduro T47 Intern XD-15 Pro Ceramic/Hibrid 24mm. Referència fabricant Enduro: 029260

T47-Intern, roscat, ceràmic híbrid, XD-15, rodaments de contacte angular, per a quadres T47 amb bieles Shimano de 24 mm i bieles Sram Dub 29 mm.

Rodaments XD-15 Ceramic Hybrid, una exclusiva d'Enduro Bearings, els nostres pedalers XD-15 Pro compten amb rodaments de contacte angular XD-15 de 15° pressionats en cassoletes d'alumini mecanitzades amb precisió que s'enrosquen directament a la carcassa del pedaler.

Els rodaments XD-15 Pro compten amb pistes de rodament de ranura profunda amb boles de ceràmica de nitrur de silici de grau 3 de mida màxima per augmentar l'àrea de contacte i millorar el rendiment i la longevitat.

Per garantir la màxima longevitat i rendiment, Enduro envolta aquests rodaments súper suaus i ràpids amb el nostre greix XD15 de “velocitat”. Ningú més a la indústria de la bicicleta ofereix la combinació de velocitat i durabilitat del XD15 per als rodets, pedaler i rotlles.

Mai s'oxidarà ni es corroerà, garantits de per vida.

Els eixos de pedaler Enduro XD-15 es fabriquen amb els més alts estàndards a les nostres instal·lacions d'Enduro Bearings a Califòrnia, EUA.

Descobriu per què la prestigiosa Bike Radar va publicar que el XD-15 és "Sens dubte, el millor pedaler que hem provat". Estem tan segurs que hi estarà d'acord, que oferim una garantia il·limitada de rodaments de per vida. La característica més impressionant d aquests rodaments és que, a diferència d altres rodaments, milloren amb l ús. A mesura que es desgasten els rodaments, les boles fan que les curses siguin encara més suaus. Per això, en comparació amb altres rodaments híbrids ceràmics al mercat que reclamen avantatges de velocitat i potència des del primer dia, els rodaments Enduro XD-15 no només brinden els mateixos avantatges inicials des del primer dia, sinó que seran encara més ràpids i suaus amb el temps i lús.

CYCLING STYLE
MULTI DISCIPLINE
AXLE
DUB
CATEGORY
BOTTOM BRACKETS
Season
2023
Enduro
149309
00149309

Reviews and Ratings

No reviews
Product added to wishlist